Ik kies yoga

Door specifieke lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken te gebruiken leren we ons lichaam voelen en in beweging brengen. Door bewegingen op de ademhaling af te stemmen laten we spanningen verdwijnen. Hatha yoga is dan ook een fijne manier om te werken aan onze beweeglijkheid, lenigheid en een gevoel van algemeen welbevinden. Check dit filmpje om meer te weten te komen over deze yoga-vorm. 

Met het yoga groepje van Autisme Leeft sluiten wij aan bij een reeds bestaand en rustige groepje volwassenen. Tijdens de eerste les komen we dan ook wat vroeger samen om kennis te maken met de lesgeefster en de ruimte. Mirte Vanstipelen zal steeds als begeleider van Autisme Leeft aanwezig zijn.

yoga
yoga
Voor wie?

Deze workshops zijn voor (jong)volwassenen vanaf 16 jaar met ASS en een (rand)normale begaafdheid en hun familie (ouders, broers, zussen, ...). 

Waar?

Dojo sporthal Tulpinstraat 42, Kiewit.

Wanneer? 

Op donderdagavond van 19u00 tot 20u00. 

Data: 12/03, 19/03, 26/03 en 02/04

Kostprijs?

15 euro voor 4 lessen.

Wil je graag eens een keertje komen uitproberen en je nog niet meteen voor de hele reeks inschrijven? Dat kan, kom 1 les gratis uitproberen: 

  • Vond je de activiteit niet leuk, geen probleem. Fijn dat je het toch geprobeerd hebt.
  • Vond je de activiteit leuk? Schrijf je dan in via onderstaande knop of schrijf een mailtje naar workshops [at] autismelimburg.be met de boodschap dat je graag aan meer lessen wilt komen deelnemen. 
Wat meenemen?

Yogamatje, handdoek en kussentje (eventueel dekentje), dikke sokken voor tijdens de relaxatie/meditatie, flesje water en loszittende kledij. 

Heb je zelf geen yogamatje? Geen probleem! Laat dit dan via mail weten en dan wordt hiervoor gezorgd. 

inschrijven

Heb je vragen?

Je kan met je vragen terecht bij Mirte Vanstipelen op workshops [at] autismeleeft.be of via 0490/648685